top of page
  • Julie Van Lommel

Banana Bread Cake 2.0

Bananenbrood by Julie Van Lommel



Ingrediënten

2 rijpe bananen

100g havermeel

75g bloem

50ml (rijst)olie

2 theelepels koekjeskruiden (AH)

1,5 theelepel bakpoeder

snuf baking soda / zout

1 zakje vanillesuiker

snufje zout

handje gehakte noten

amandelschilfers / havermout


Bereiding

Verwarm de oven voor op 175graden.

Prak de bananen fijn met een vork en meng de olie en suiker erdoor heen.

Meng de droge ingrediënten in een andere kom (meel, bloem, kruiden, bakpoeder, baking soda, gehakte noten). Schep dit vervolgens door de fijn geprakte bananen tot je een mooi beslag hebt.

Schep het beslag in een ingevet of met bakpapier ingelegde bakvorm.

Bestrooi het geheel met amandelschilfers of havervlokken.

Bak het bananen brood voor 45minuten in de voorverwarmde oven.

Laat even afkoelen en eet smakelijk!


196 weergaven
bottom of page