- Julie Van Lommel
Banana Bread Cake 2.0

Ingrediënten
2 rijpe bananen
100g havermeel
75g bloem
50ml (rijst)olie
2 theelepels koekjeskruiden (AH)
1,5 theelepel bakpoeder
snuf baking soda / zout
1 zakje vanillesuiker
snufje zout
handje gehakte noten
amandelschilfers / havermout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175graden.
Prak de bananen fijn met een vork en meng de olie en suiker erdoor heen.
Meng de droge ingrediënten in een andere kom (meel, bloem, kruiden, bakpoeder, baking soda, gehakte noten). Schep dit vervolgens door de fijn geprakte bananen tot je een mooi beslag hebt.
Schep het beslag in een ingevet of met bakpapier ingelegde bakvorm.
Bestrooi het geheel met amandelschilfers of havervlokken.
Bak het bananen brood voor 45minuten in de voorverwarmde oven.
Laat even afkoelen en eet smakelijk!