top of page
Mijn verhaal

 

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin gezonde en verse voeding steeds centraal stond. Reeds van jongs af aan had ik dan ook een grote interesse voor een gezonde, maar ook lekkere eet-en levensstijl. Ik kom graag in contact met mensen en het geeft mij grote voldoening als ik een meerwaarde voor iemand kan betekenen. Het leek mij dan ook fantastisch om deze twee eigenschappen te combineren en hier mijn beroep van te maken.

In 2013 behaalde ik mijn diploma Voedings- en dieetkunde aan de Plantijn Hogeschool te Antwerpen.

In 2014 behaalde ik mijn postgraduaat diabetes educator aan de Thomas More Hogeschool te Lier. Tijdens deze laatste opleiding begon ik mijn carrière als diëtiste in de GZA ziekenhuisgroep te Antwerpen.

 

Sinds 2015 combineer ik mijn dieetpraktijk met mijn werk als diëtiste in het ziekenhuis. Dat heeft als voordeel dat ik op de hoogte blijf van de nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Niet enkel op het vlak van gewichtscontrole, maar ook op gebied van over- en ondergewicht gerelateerde aandoeningen en ziektebeelden waarbij een juiste voedingsbegeleiding een belangrijke rol kan spelen.

 

Momenteel ben ik werkzaam in Sint Augustinus als onco-diëtiste.

 

received_10212195110447138_edited.jpg

Diëtiste

bottom of page