top of page
  • Julie Van Lommel

Havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken by Julie Van Lommel

Ingrediënten voor 1 persoon

60 gram havermeel ( = gemalen havermout)

1 ei

125 ml halfvolle melk (mogelijk amandelmelk)

1 theelepel kaneel

1 theelepel zoetstof (naar eigen smaak)

Topping: vers fruit, Callowfit caramel / chocolade saus


Bereiding:

Neem een keukenmachine en maal de havermout goed fijn (je kunt ook havermeel kopen).

Meng hier daarna het ei en de melk bij tot één glad beslag ontstaat.

Om het allemaal nog lekkerder te maken voeg je 1 theelepel kaneel en zoetstof toe aan de mix.

Schep wat (kokos of zonnebloem) olie in een koekenpan en laat goed heet worden.

Wanneer de pan heet is schep je de helft van het mengsel in een pan en zet je het vuur wat lager. Keer om wanneer gaar.


Tip: maak je pannenkoeken niet te groot, uit dit recept kan je 3 middelgrote pannenkoeken halen.


Enjoy!


- Julie -

195 weergaven

Comments


bottom of page