Een lekker mini dessertje voor bij de koffie of thee ! Het is daarbovenop nog eens super gemakkelijk te maken! Het receptje komt van Solo maar ik gebruikte Alpro vetstof (sorry Solo).
Wat heb je nodig?
50 g geraspte gedroogde kokos
100 g plantaardige vetstof (kamertemp.)
20 g cacao (ca. 2 el)
40 g suiker / zoetstof
150 g havermout
20 g koud water (ca. 2 el)
Bereiding:
Strooi de kokosschilfers op een bord.
Meng in een grote kom met een pollepel of mixer de vetstof met de cacao, de suiker, de havermout en het water.
Rol van het mengsel, als het goed gemengd is, 24 balletjes.
Rol ze door de kokos.
Bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast. Probeer ze niet allemaal op te eten voor de gasten er zijn!
Weetje: 1 balletje bevat 29kcal.
Veel bakplezier!
Julie
Comments